Sunday, 21 April 2013

[EMOSI] RAMAI GELENG KEPALA DENGAN SIKAP KHALID SAMAD SEMALAM!!!Entah apa yang difikirkan khalid samad ketika penyokongnya tidak dapat mendengar nama dia, kata dia lah.. macam budak-budak pun ada, dikalangan penyokong pas pun ada yang kata, tak patut seorang yang nak mempertahankan parlimen shah alam tak boleh kawal emosi.. entahlah.. kita lihat sendiri bagaimana emosinya khalid samad semalam KLIK SINI


Begini lah sikap sebenar si Khalid Samad yang telah disahkan oleh SPR adalah sebagai calon yang dipertandingkan didalam PRU-13 kali ini bagi Parlimen Shah Alam. 

Kononya , Pihak Polis telah menyekat sekumpulan penyokongnya untuk masuk ke kawasan pengumuman dibuat , sedangkan pihak polis telah pun memberikan garis panduan kepada setiap penyokong-penyokong parti dan menjadi satu perkara WAJIB kepada setiap ahli dan penyokong parti untuk mengikut undang-undang yang telah ditetapkan.

Tengok lagak gaya mcm confodent menang di Khalid Samad ni. tapi mungkin dia terlupa bahawa rakan karibnya sendiri pun banyak buat taik jugak dalam pengurusan pentadbiran Kerajaan Negeri Selangor yang ketika ini sedang menangung hutang yang tinggi. 

Keadaan menjadi lebih tegang lagi apabila Khalid Samad ingin meninggalkan pentas pengumuman calon hanya kerana tidak berpuas hati dengan tindakan pihak polis yang melarang penyokongnya untuk terus masuk kekawasan pengumuman di buat. 

Kan ke tidak masuk akal langsung tindakan si Khalid Samad ni. Orang dah tetapkan 50 meter dari jarak pentas utama pengumuman dibuat , eh tak ... nak jugak kalauboleh semua penyokong PR kena ada betul2 berdepan dengan pentas utama. JANGAN berlagak samseng la Khalid Samad Oiiiii .... tengok pada gaya mcm confodent jer ko leh menang dengan Zulkifli Nordin ... silap-silp keputusan boleh terbalik tau 

sumber dari talk with hand

ps: rakyat menilai, melihat dan menjadi penentu dengan sikap insan yang bakal bergelar yang berhormat!!

No comments:

Post a Comment