Saturday, 27 April 2013

CHEGU BARD CERAMAH DENGAN KERUSI AJE KT SUNGAI ACHEH


Ini adalah situasi ceramah Chegu Bard semalam. yang hadir pun mungkin jentera Parti dan rakan kenalan rapatnya aje kot. Jika nak dibilang mungkin tak sampai 50 orang yang hadir. Itulah pasal letak lagi calon payung terjun kat Sungai Acheh. Baru puas kot ceramah hanya berpaksikan 2lampu panjang aje mungkin nak tutup malu kerana yang hadir tak ramai. Musim piliharaya baru aje timbul kat sini mana rakyat nak kenal...


Pandangan dari belakang pentas ceramah. Yang hadir pun duduk jauh-jauh tak nak menunjulkan diri. Apa dah jadi dengan Chegu Bard. Sokongan dari Geng PAS haram tak kelihatan kat sini kerana telah diboikot oleh Yusni Mat Piah..


Yusni Mat Piah Ketua Pemuda PAS negeri telah merajuk dan lari berkempen menolong Calon PAS di Kepala Batas. Marah dan kecewa kerana Chegu Bard merampas tempatnya..

Chegu Bard telah membawa Adam Adli untuk berceramah akan tetapi sambutan yang diterima amat hambar sekali. Kesian Mahasiswa Pujaan Anwar hadir pun tak ramai hairan dan pelik sungguh...

Pertalagahan ini bakal mengutungkan UMNO akan tetapi haris diingat segala usaha harus diteruskan untuk membela rakyat, Jangan pulak ada yang selesa...No comments:

Post a Comment