Wednesday, 20 February 2013

N.Ajis nangis hanya 10 ribu malaikat sambut di airport


Mengesat tangisan sayu

Tak tahulah dia sedar atau tidak bahawa dirinya dah tidak dimahukan rakyat lagi sebagai Menteri Besar. Nik Aziz dilihat menitiskan air mata di stadium tadi. 

Nik Aziz balik dari umrah untuk menggunakan kemudahan berjalan sebagai Menteri Besar buat kali terakhir sebelum pilihanraya. Dia disambut di lapangan terbang dan terus di bawa ke stadium untuk satu majis menyambut kepulanggannya.

Pihak PAS mengharap untuk dapat menandingi perhimpunan TUKAR tempuh hari di depan pejabat UMNO dan juga pertemuan PM dengan rakyat Kelantan di perantauan baru-baru ini.

Diwar-warkan ribuan akan sambut Nik Aziz di airport.

Mikir panjang nampaknya ... fikir tak untuk berenti?


Ada sepanduk tu jangan kata tak kempen

Takkan nak kata ada 2 ribu  
Tak sampai 200 tapi jangan ngaku 2 ribu ye

Kamu saja yang masih sayang ...
... rakyat dah tak mahu dohNampaknya yang kita nampak hanya 400 orang saja yang sambut. Tak tahulah ada 10 ribu malaikat sambut Nik Aziz kerana diluar keupayaan orang biasa untuk melihat.

Malahan sebaik dibawa ke Stadium Sultan Mohamad IV, Kota Baru,  hanya 1,200 saja yang hadhir.

Dengan kedatangan panglima-panglima PAS Pis Puss Kelantan seperti Dato Ahmad bin Yaakob, Timbalan MB, Dato Nik Mohd Amar Nik Abdullah, exco negeri kelantan, Zulkifli Mamat, Setioausaha PAS dan ADUN Pulai CHondong, Dato Takiyudin Hassan (exco), Dato Anuar Tan bin Abdullah (exco), Dato Fadli Shaari Hassan (exco) dan Abu Samah Hassan, Naib R pun tak dapat mengubah kemalsan rakyat untuk sambut Nik Aziz pulang.

Pasti dema kata BN sabotaj .... kikiki
 
Gambar perhimpunan TUKAR ada SINI. Beribu brader. Apa crita???

Bawah ini adalah perhimpunan PM dengan anak kelantan di perantauan pad ahari Sabtu baru-baru ini.
Di Himpunan Perdana Anak-Anak Kelantan di Perantauan di Stadium Putra Bkt Jalil, KL bersama Datuk Seri Najib Tun Razak, 10 ribu datang.

SUMBER : THEUNSPINNERS

No comments:

Post a Comment