Sunday, 24 February 2013

Datum Jelatek - Dua Blok Projek Telah Dijual Kepada Puak Elite Cina Singapura Oleh Kerajaan Rejim Pakatan Selangor."Dua blok tersebut (Tower B dan D) telah dijual kepada
pelabur China melalui konsultan di Singapura," 

Inilah akibat daripada pentadbir negeri Selangor iaitu rejim Pakatan PAS,DAP dan PKR yang tamak dan rakus dalam mencari kekayaan segera. Modus operandi menjual aset aset hak rakyat Selangor sejak ditadbir Pakatan tahun 2008 berterusan sehingga ke hari ini. Bukti Projek Mega Datum jelatek yang membina rumah bernilai ratusan ribu dan juta yang kemudiannya dijual kepada rakyat Cina Singapura secara tidak langsung meminggirkan anak Selangor.

saksikan video dibawah ini:Tanah Keramat adalah tanah penempatan orang Melayu. Sejak 13 Mei Keramat dikenali dengan penempatan orang Melayu. Kenapa pentadbiran Rejim Pakatan Selangor mengambil tanah di Keramat penempatan orang Melayu untuk dibangunkan projek hartanah untuk kaum Cina Singapura?

Sedarlah rakyat Selangor, sedarlah akan agenda sebenar rejim Pakatan Selangor ini. PRU 13 ini kita pastikan rejim Pakatan Selangor harus bangkit menentang kemungkaran yang dilakukan rejim Pakatan Selangor ini.

Kita mesti bertindak sebelum terlambat. Anak anak Selangor mesti bertindak!!!

No comments:

Post a Comment