Thursday, 14 February 2013

GEMPAR BERAPI! RAZAK BAGINDA MATI PUCUK KATA DEEPAK SETELAH DIA DILIWAT?


MALAYSIAN Chronicles milik Naib Presiden PKR, Tien Chua ini memang terkenal dengan cerita-cerita satira politik dan rasis, disamping cut & paste artikel dari blog lain masuk ke dalam laman web tersebut.

Penulis masih ingat ketika isu pelanggan cina KFC diserang pekerja restoran makanan segera tersebut yang naik angin dengan komen rasis kerana lambat mendapat ayam, Malaysia Chronicles adalah laman web yang paling aktifi melepaskan komen-komen berbaur rasis melampau sehingga mendapat perhatian SKMM.

Kali ini Malaysian Chronicles buat cerita palsu lagi apabila menampilkan penjual karpet paling tidak berkredebiliti, Deepak Jaikirshan yang mendakwa Razak Baginda mati pucuk dan dengan itu tidak mampu membuat mendiang Altantunya mengandung!!

Kelakar, kelakar.

Apa yang cuba dibuktikan disitu? Konon bukan Razak Baginda yang mengandungkan Altantunya, tapi orang lain? Itu nak tuduh Perdana Menterilah tu, bukan kita tak tau. 3 kali Perdana Menteri bersumpah dah tak kenal Altantunya dan Anwar Ibrahim pun tidak bukti nak menunjukkan sumpah itu salah.

Tien Chua tak pernah dengar perkataan viagra ka? Dengan pil itu, apa yang layu pun boleh ‘mekar’ semula tau!! Bodoh punya dakwaan.

Lagipun, sepanjang yang penulis tahu, peranan Deepak dalam Altantunya saga ini tidak lebih sebagai orang yang ada pengetahuan mengenai statutory declaration kedua yang dibuat penyiasat persendirian P Balasubramaniam mengenai pembabitan Perdana Menteri dan isteri dalam pembunuhan tersebut.

Sejak bila pula Deepak ada peranan dalam soal hubungan Razak Baginda dengan Altantunya? Dimana buktinya, laporan doktor, bomoh, tabib atau paling tidak pakar patalogi kegemaran Pakatan, Dr Pornthip? Kalau tidak, macam mana Deepak tau, apa dia pernah test pelir Razak Baginda ke?

Oh ya, bila membabitkan Deepak, ia boleh jadi satu antara dua, sama ada Deepak benar-benar ada sebut perkara itu kepada Malaysian Chronicles atau Tien Chua (yang mengendalikan Malaysian Chronicles) sengaja mencipta perkara tersebut seperti mana Tien Chua cipta gambar palsu Razak Baginda, Najib dan Altantunya.

Umum tahu Deepak sebelum ini sudah beberapa kali menafikan pembabitannya dalam beberapa perkara yang didakwa pembangkang sebagai melibatkannya, antaranya dakwaan dia yang menulis buku Black Rose, dan dokumen pembelian barang kemas yang di dakwa Rafizi dibeli syarikat Deepak untuk Datin Sri Rosmah Mansor.

Cakap pasal buku Black Rose ini, pembangkang masih tak puas hati dengan penafian Deepak, sudah pun mewar-warkan penerbitan Black Rose 2 yang turut didakwa ditulis Deepak!!!

Nampak tak, bodoh tak bodoh puak kera pembangkang ni bila dah terdesak.

Berhentilah buat cerita bohong pasal kaitan Perdana Menteri dengan Altantunya ni Tien Chua ooii, Anwar ooii, Deepak ooii. Rakyat makin lama makin muak dan menyampah dengan strategi macam ini, anyway, siapa yang bodoh sangat nak percaya tu?

Anwar punya terang berzina dengan pelacur dalam video taknak percaya, yang bukan-bukan ini pulak yang diangkatnya macam bukti melampaui keraguan munasabah. Betul-betul badigol.

Sumber: MyKMU 

House PK: Laaa, ada lagi ke orang nak mainkan cerita si paria ni yang ular pun takut tengok dia punya spin? Sekejap si Paria ni nak kenakan Anwar sekejap si paria ni nak kenakan Najib! Owhhh, seorang penjual karpet dah dapat lebih perhatian ni, aku nak cerita pasal dddia pun aku rasa malu la.

Apa kredibiliti mamat ni ada? Pernahkan dia ni bercakap benar? Asyik menipu je dari mula, sekejap cakap A sekejap cakap B! Ular pun boleh mati depan dia ni la wei, serius wei, ini saja ke Pakatan nak guna untuk kenakan PM dan isteri? Kah kah kah...esok-esok dia kata Anwar nak liwat dia pulak..

Apa la si penjual karpet ni tahu pasal isu Alatantuya? Apa kena mengena penjual karpet dengan kes Altantuya wei? Ni kat baah ni video lawyer Anwar yang terlibat dalam kes Altantuya bercakap ni, korang tak percaya? Wei, kalau dia menipu suruh Anwar saman dia, ada berani?


Akai ada ka? Lawyer yang terlibat hangpa tak mau percaya, tapi penjual karpet si paria pondan tu korang percaya? Kah kah kah

No comments:

Post a Comment