Monday, 18 February 2013

GEMPAR BERAPI! PUAK DAP KOMUNIS SUDAH MAKIN KURANG AJAR KERANA MENYERANG MAJLIS ISTERI PERDANA MENTERI!

Nampaknya puak komunis ini dah semakin kurang ajar sekarang ni, semalam waktu isteri Perdana Menteri ke rumah terbuka di Banting puak DAP komunis cuba nak buat kekacauan. Nampaknya puak-puak ni dah semakin membesar kepala. Mari kita baca artikel yang aku petik dari blog MIK kat bawah ni:

Malam tadi di pekan Banting, isteri Perdana Menteri kita, Datin Seri Paduka Rosmah Mansor telah menghadiri Majlis Pesta Ang Pau sempena Tahun Baru Cina 2013. 

Tiba tiba muncul seekor babi upahan mahu bikin kecoh...! Memakai baju t shirt perhimpunan haram jadah, sudah pasti mahu bertujuan merosakkan majlis yang dianjurkan untuk seorang isteri Perdana Menteri. 

Kehadiran sipengacau ini rupa rupanya ditemani oleh wakil rakyat dalam kawasan tersebut. 

Adun Telok Datuk dari parti chaivanist DAP, Philip Tan kelihatan tergesa gesa meninggalkan majlis ini setelah pihak keselamatan penganjur mengarahkan sipengacau berbaju Bersih 3.0itu segera beredar dari dari situ.... 

 
 
Majlis diteruskan dengan penuh kemeriahan, dan segala upacara dan acara yang diaturkan untuk Rosmah berjalan dengan lancar. 

Tahniah diucapkan kepada pihak keselamatan penganjur program yang terdiri dari beberapa Persatuan kaum Tionghua di Kuala Langat iaitu Persatuan Peniaga Peniaga Cina, Persatuan Hokkien, Persatuan Hai Nam, Persatuan Hakka dan Persatuan Kwang Tung. 

 
Berita penuh, klik SINI

No comments:

Post a Comment