Thursday, 14 March 2013

AMARAN!!!...... HENTIKAN PENGHINAAN,KECERCAAN TERHADAP ANGGOTA KESELAMATAN: POLIS KUALA LUMPUR


AMARAN!!!...... HENTIKAN PENGHINAAN,KECERCAAN TERHADAP ANGGOTA KESELAMATAN: POLIS KUALA LUMPUR

POLIS MEMBERI AMARAN KEPADA SESIAPA SAHAJA YG MENGELUARKAN KENYATAAN DENGAN TUJUAN MEMPERSENDAKAN TINDAKAN ANGGOTA KESELAMATAN DI LAHAD DATU SEGERA DI HENTIKAN.

ARAHAN SUDAH DI KELUARKAN KEPADA PEGAWAI DAN ANGGOTANYA UNTUK MEMANTAU PERKARA TERSEBUT.
PEMANTAUAN DI BUAT SECARA MENYELURUH TERMASUK KENYATAAN YG DI KELUARKAN ATAU DI SIARKAN OLEH PEHAK2 TERTENTU DI LAMAN SOSIAL FACEBOOK, BLOGGER2 DAN MEDIA.

''KITA SUDAH KENAL PASTI SEBAHAGIAN DARIPADA NAMA2 SAMARAN LAMAN SOSIAL FACEBOOK, TAPI KITA TERPAKSA TIDAK MENDEDAHKAN MAKLUMAT YG KITA ADA.BUAT MASA INI KITA MINTA MEREKA2 INI UNTUK TIDAK MENERUSKAN PERBUATAN KEJI ITU''. Kata TKPN.

SETAKAT INI NAMA2 SAMARAN SOSIAL FACEBOOK YG ADA PADA PDRM,18 ORANG YG TERLIBAT DAN NAMA2 INI DI PERCAYAI DARI PENYOKONG KUAT PEMBANGKANG.....MEH LAH CERCA LAGI !! TAK ADA HATI PEROT BETOL .....PADAN MUKA NKO TIAN CHUA AND THE STUPID GANG !! 

1 comment:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,RUSLAN KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI RUSLAN SALEH DI NOMOR (_+_6_2_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_)KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI RUSLAN SALEH NMR (_0_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI

    ReplyDelete