Thursday, 28 March 2013

TEROWONG MAUT !! : GUAN ENG MASIH CUBA MENIPU RAKYAT PULAU PINANG


Sungguh mudah Ketua Menteri Rasis Pulau Pinang menyatakan kesilapan menaip 
kos pembinaan terowong maut dasar laut adalah kesilapan yang tidak disengajakan ..dalam 10 kali, hanya sekali beliau tersilap sebut kos sebenar pembinaan.

Cukup licik dia cuba menipu rakyat Pulau Pinang, serupa dengan dia menipu sewaktu pemilihan DAP yang lalu, semata-mata hendak memasokkan "melayu murtad" dalam anggota CEC. Menafikan hak 753 perwakilan yang menerima surat menghadiri kongress kebangsaan ke 16 DAP.

Menurut laporan Ketua Penerangan Pemuda Barisan Nasional Pulau Pinang, H'ng Khoon Leng, jumlah asal yang diumumkan pada 2011 RM 4.08 billion ..kini meningkat kepada RM6.3 billion... peningkatan RM2.2billion .. ..jangankan korek-korek... batu asas pun tak pacak..kos dah meningkat..

Apakah rakyat Pulau Pinang memerlukan sebuah terowong akan dikenakan tol selama 30 tahun, dimana menurut laporan, ianya hanya memberi keuntungan kepada satu pihak. Dimana janji DAP akan menghapuskan TOl ketika kempen PRU 12 ? .. Dimana janji Anwar Ibrahim yang akan memastikan Kampung Buah Pala terus kekal sebagai sebuah kampung warisan .. apa yang terjadi.. penduduk yang majoritinya kaum India diusir !!! 

Bantahan nelayan dan rakyat tidak diendahkan, pembinaan rumah mampu milik rakyat yang berpendapatan rendah dinafikan .. apakah ini yang ingin terus dinikmati oleh rakyat Pulau Pinang terus berada dibawah pemerintahan diktator regim LIM !!! renung-renungkan.

coretan Topeng Rakyat
1 comment:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,RUSLAN KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI RUSLAN SALEH DI NOMOR (_+_6_2_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_)KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI RUSLAN SALEH NMR (_0_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI

    ReplyDelete