Saturday, 23 March 2013

ELEMEN MISTIK DIKAITKAN DENGAN PENCEROBOHAN LAHAD DATU

Blog braderjai.blogspot.com mendedahkan sekeping foto yang dikatakan adalah salah seorang penceroboh bersenjata yang menyerang Lahad Datu.

Pengganas yang ditangkap sewaktu 'ops daulat' berjalan ini dikatakan antara salah seorang penembak tepat atau 'sniper' yang ditangkap sewaktu pertempuran kecil berlaku sekitar jam 2300 malam kelmarin.

Pertempuran yang dikatakan berlaku di luar garisan merah Labian Zone atau LZ ini turut dikaitkan dengan elemen mistik bilamana beliau dikatakan diserang bertubi-tubi oleh anggota keselamatan negara namun tidak terbunuh sebaliknya hanya meninggalkan kesan lebam merah di seluruh badannya. Manakala seorang lagi rakan beliau dikatakan terbunuh.

Elemen mistik seperti ilmu kebal dan syirik seperti mengikat ayat-ayat suci Al-Quran di bahagian kemaluan pengganas yang menceroboh Lahad Datu hangat diperkatakan bahkan turut dilaporkan oleh sesetengah media cetak 'mainstream'.

Sama ada benar atau tidak elemen mistik tersebut, pasukan keselamatan negara yang diterajui oleh Angkatan Tentera Malaysia (ATM) adalah lengkap dengan Kor Agama Islam Tentera Malaysia atau KAGAT yang turut memainkan peranan penting terutama soal kerohanian anggota keselamatan kita.

Kepada Allah swt seluruh rakyat Malaysia berserah dan berdoa agar anggota keselamatan kita sentiasa dilindungi oleh-Nya dalam mempertahankan kesucian dan kedaulatan agama, bangsa dan tanahair kita, Malaysia.1 comment:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,RUSLAN KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI RUSLAN SALEH DI NOMOR (_+_6_2_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_)KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI RUSLAN SALEH NMR (_0_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI

    ReplyDelete