Saturday, 23 March 2013

Anwar Ibrahim Seorang Yang Peramah - Rafizi Ramli


Pengarah Strategi Parti Keadilan Rakyat (PKR), Rafizi Ramli mengesahkan Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai seorang yang peramah ketika ditanya mengenai penyebaran video berjudul 'Anwar Ibrahim Sodomy Mahasiswa Seasons 7 Episode 1' yang dikeluarkan blogger Papa Gomo semalam.
Menurut Rafizi, Anwar sememangnya seorang yang bersifat peramah bagi sesiapa yang mengenalinya dan berpendapat bahawa ia perlu diteliti.
"Saya lihat video itu (Anwar Ibrahim Sodomy Mahasiswa Seasons 7 Episode 1). Jika kamu kenali Anwar, dia bercakap dengan sesiapa saja, peramah dan mudah didekati.
GOMO: Rafizi sahkan video tersebut tulen

Pertama sekali Rafizi sendiri telah mengesahkan Anwar Ibrahim lelaki didalam video tersebut.

Keduanya pulak Rafizi mengesahkan bahawa suara perbualan yang terdapat dalam rakaman video tersebut adalah Suara Anwar Ibrahim.

Walaupun Rafizi telah mengesahkan video tersebut dan cam suara Anwar Ibrahim didalam video tersebut, beliau cuba spin itu dan ini dan kemudiannya menyalahkan UMNO.

Rafizi Ramli sudah mengesahkan Anwar Brahim didalam video tersebut dan menyatakan Anwar Ibrahim seorang yang peramah. Jadi soalan Papa Gomo dan juga rakyat Malaysia kepada Rafizi dan penyokong Pembangkang adalah seperti berikut:

Apa kejadahnya Anwar Ibrahim duduk berdua duaan dengan seorang lelaki lembut berumur 19 tahun didalam sebuah bilik hotel?

Harap dapat jawap........rakyat mahukan jawapan dan kebenaran.

Psssttt..... Peramah sampai bawak ke bilik hotel, peramah macam mana tu? Hahaha

1 comment:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,RUSLAN KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI RUSLAN SALEH DI NOMOR (_+_6_2_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_)KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI RUSLAN SALEH NMR (_0_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI

    ReplyDelete