Thursday, 28 March 2013

Majoriti Rakyat Mahukan Tian Chua Dilucutkan Kewarganegaraan
Jaringan Melayu Malaysia (JMM) menyifatkan kenyataan Naib Naib Presidennya Parti Keadilan Rakyat (PKR) Tian Chua boleh "membinasakan negara".
Pengarah Kebangsaan JMM, Hamdan Omar Salleh berkata, rakan Badan Bukan Kerajaan (NGO) yang hadir di ibu Pejabat PKR buat kali kedua berhimpun secara aman mendesak Tian Chua agar tidak mengulangi lagi dan menjaga mulut yang celupar itu. Demonstasi tersebut bagi menyatakan bantahan sambil membawa kain rentang mengutuk kenyataan Tian Chua.

Itulah realitinya kerana sampai ke hari ini Tian Chua Naib Presiden PKR masih lagi enggan memohon maaf diatas kebiadapannya menghina kematian Prajurit kitayang terkorban di Lahad Datu Sabah. Malah lebih biadap Tian Chua terus terusan menghina kematian prajurit kita dengan membakar sentiman ANTI POLIS dan TENTERA di ceramah ceramah yang pihak PKR adakan.

Hasil undian yang Gomo perolehi daripada respon para pembaca yang berjumlah 2642 orang:

1660 orang  Mahu Tian Chua dilucutkan Kewarganegaraan
263 orang mahukan Tian Chua Penjara seumur hidup
466 orang mahukan Tian Chua sampai mati
494 orang mahukan Tian Chua di tiang dan Lempar Taik
750 orang mahukan Tian Chua kepada penceroboh Sulu.


Sekarang kita sudah ada kata putusa berhubung pekara ini jadi adalah lebih baik kita beramai ramai mengambil tindakan sendiri ke atas Tian Chua yang biadap ini. Kita ajar biar Tian Chua Mampos.

Psssttt.... Makin lama makin biadap....Orang dah mati pun nak dihina lagi kata Sandiwara.


SUMBER

1 comment:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,RUSLAN KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI RUSLAN SALEH DI NOMOR (_+_6_2_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_)KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI RUSLAN SALEH NMR (_0_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI

    ReplyDelete