Friday, 22 March 2013

CILI KASI TARUK! SIAPA LIWAT SIAPA NI?


Ini ada satu fakta menarik yang aku nak share dengan korang pasal Anwar Ibrahim the LGBT KING! Mula-mula kita tengok video temuramah King LGBT dengan BFM!

 Alah tersipu-sipu malu Anwar bila aweks tu tanya dia ni gay ke tidak, tapi macam biasa la walau dah terang lagi bersulu Anwar memang King LGBT tapi penyokong dia tetap akan terus sokong dia sebab mereka ni dah buta.

Cuma aku nak tunggu dan lihat drama dia saman Papa Gomo! Apa kesudahannya? Khabarnya Latheffa yang koyak pukinya dah failkan saman terhadap Papa Gomo pastu si mulut cibai ni kata Papa Gomo dibackup oleh BN la bla bla bla macam-macam la, dei tangachi, kalau mau saman saman saja la,tak payah la nak bikin drama keling kau tu!

Lately ni semua kes kat mahkamah dimenang oleh Pakatan Syaitan ni, semacam ada yang tak kena kan? Tapi takpa la, siapa la kita nak pertikai depa kan?

Ini satu petikan menarik dari The Unspinners tentang pendapat sesetengah pihak yang kata apa salahnya puak LGBT jadi PM:

Pasti itulah yang dikatakan Anwar kerana mutakhir ini puak PKR dan Khalid Ismath dah jaja hujah biar LGBT asal amanah.

Hujah Anwar bila 4 kali ditanya dalam interview BFM yang tak ada pun dimarah "U ulang, I saman" adalah peribadi simpan dalam kamar. Dia tak jawab dia gay atau tak.

Kenapakah perangai anwar macam sial? Orang kata pondan kuat berdendam.

Satu lagi orang kata anak haram memang bermasaalah. Walaupun bukan salah mereka, darah mereka jadi anak haram. Namun, orang tua-tua kata perangai tu tak boleh ditukar.

Wallahu alam ... Maka dengan demikian, baca maklumat berikut yang diterima dari seorang operatif PKR yang kini sudah nampak kebenaran dan menunggu masa untuk keluar.

1 comment:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,RUSLAN KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI RUSLAN SALEH DI NOMOR (_+_6_2_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_)KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI RUSLAN SALEH NMR (_0_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI

    ReplyDelete