Friday, 15 March 2013

#LAHAD DATU : ISTERI TENTERA DIBAYAR UMNO UNTUK BERSANDIWARA!!!


Tian Chua ..Nurul Anwar ..dan masih ramai lagi puak Pakatan Haram mengambarkan insiden perang di Lahad Datu, Sabah adalah sandiwara ciptaan UMNO bagi menakutkan rakyat dan terdesaknya Barisan Nasional mengekalkan kerajaan pada PRU13 tidak lama lagi.

Sudah memasuki sebulan insiden berdarah yang telah mengorbankan 10 anggota keselamatan negara dalam usaha mempertahankan kedaulatan negara dari yang terpaksa berperang dengan pencerobob Sulu apabila pintu rundingan yang dibuka selama hampir tingga minggu tidak dihindari. Adakah dengan terkorbannya anggota keselamatan itu sandiwara?

Pelbagai penghinaan telah dikeluarkan oleh pencacai-pencacai Pakatan Haram ini semata-mata untuk membakar api kemarahan kepada kerajaan pimpinan Najib Razak yang dikatakan lambat bertindak, dalam waktu yang sama pencacai-pencacai ini mengumpamakan anggota keselamatan kita seumpama anjing !! 

Anwar Ibrahim sehingga kini tidak memberi sebarang jawapan atas pelbagai pertanyaan tentang penglibatan beliau bersama Misuari bagi "Memerdekakan Sabah", lagu "Tanya Sama Pokok" menjadi nyanyian Anwar yang mengambarkan bahawa serang keatas Lahad Datu, Sabah adalah terancang. Wikileaks juga memberi gambaran bahawa ketua pembangkang itu "memang" terlibat sebagai dalang pencerobohan paling hina.

Apa yang pasti PRU13 ini merupakan medan terbaik Pakatan Haram untuk terus memperlekehkan usaha kerajaan Barisan Nasional mempertahankan kedaulatan negara dan terus menghina anggota keselamatan negara yang terkorban mahupun yang masih berjuang.

Renung-renungkan.

1 comment:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,RUSLAN KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI RUSLAN SALEH DI NOMOR (_+_6_2_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_)KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI RUSLAN SALEH NMR (_0_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI

    ReplyDelete