Friday, 15 March 2013

Ketua Pemuda Seputeh Lempang CheguBard!


Bardtuya atau dikenali sebagai chegubard bukan sebarang cikgu, ini cikgu mengajar murid muridnya jadi samseng,kurang ajar,fitnah,bohong,langgar undang undang,vandilisme ,merusuh . Cikgu ini mengajar anak muridnya mengamalkan anarki ,undang undang dibawah telapak kaki mereka.
Kenapa dipanggil Bardtuya bukan cheguBard,barua haram jadah ni tahu dan dengan sengaja mengfitnah Najib dan mengaitkan dengan isu Altantuya walaupun menyedari ia adalah fitnah semata mata sedangkan Ayah kepada Altantuta ,Satev Shariibu menafikan Najib terlibat:KLIK SINI
Sebenarnya bardtuya merosakkan nama profesion Cikgu atau guru, lebih kepada syaitan yang mengajar manusia kearah kejahatan. Kita lihat contoh yang paling dekat,sebelum ini Bard Tuya menghamburkan menghinaan kepada ayah Saiful sebagai kaki judi,kaki perempuan didalam artikel blognya, selepas ayah Saiful dibayar Anwar beliau telah padam artikel tersebut.
Video dibawah adalah amaran keras Ketua Pemuda Seputeh yang berdepan dengan BardTuya dihadapan pejabat gengster AMK ini.

Melayu Rasis 20: DAP Anti Umno, Di Sebalik “Asal Bukan Umno” Pt 1 :KLIK SINI

Melayu Rasis 21: DAP Anti Umno, Di Sebalik “Asal Bukan Umno” Pt 2 :KLIK SINI

Sumber:KL ChronicleIMG-20130313-WA0009


Pergerakan Pemuda UMNO Bahagian Seputeh menggesa pihak Polis menyiasat pertubuhan bukan kerajaan (NGO) Solidariti Anak Muda M’sia (SAMM) yg dipercayai menjadi dalang sabotaj pejabat gerakan itu di Taman Desa di sini pada Ogos dan Januari yang lalu.
Ketua Pergerakan Pemuda UMNO Bahagian Seputeh, Mohd Razlan Muhammad Rafii berkata, pejabat tersebut pernah beberapa kali disabotaj iaitu ditampal dengan poster Asalkan Bukan UMNO (ABU) serta diseber cat bertulis #KL112.
Katanya dalam pertemuan beliau bersama Ketua Parlie Keadilan Rakyat (PKR) Cabang Rembau, Badrul Hisham Shahrin di luar pejabat SAMM semalam, beliau turut menemukan beberapa bungkusan poster yang diletakkan berhampiran premis tersebut dipercayai poster sama ditampal dalam kejadian sebelum ini.
“Saya mendapat maklumat Badrul Hisham atau Chegubar akan mengadakan sidang akhbar di pejabat mereka di Taman Desa.
“Setibanya di situ, saya dan beberapa kawan saya tidak dibenarkan masuk. Namun kami bertemu dengan Chegubard dan memberitahu beliau agar jangan lagi mensabotaj pejabat kami. Kami sempat melihat bungkusan ABU yang ditampal di pejabat kami diletakkan di atas tangga ke pejabat mereka,” katanya ketika ditemui di sini hari ini.
Turut bersama beliau, Naib Ketua Pemuda UMNO Bahagian Seputeh, Mohd Badrul Ezam Mohd Yusoff. Menurut Mohd Razlan, Chegubard mengakui mencetak poster² terbabit namun menafikan melakukan perbuatan sabotaj pejabat UMNO Seputeh.
Katanya ekoran kejadian itu beliau membuat laporan di Balai Polis Brickfields agar siasatan lanjut dapat dijalankan.
“Kami mahu tindakan diambil terhadap dalang yang melakukan kemusnahan harta benda di pejabat kami,” ujarnya.
Pisau kata ” Banyak kali duduk dengan budak budak SAMM”

1 comment:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,RUSLAN KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI RUSLAN SALEH DI NOMOR (_+_6_2_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_)KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI RUSLAN SALEH NMR (_0_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI

    ReplyDelete