Monday, 18 March 2013

BREAKING NEWS : Pakatan Haram Bertindak Ganas di Permatang Pauh


Ceramah YB Zulkifli Nordin dan Mursydul Am TIBAI, Muhammad Zahid Md. Arip di Permatang Pauh malam ini terpaksa dihentikan apabila beratus penyokong Pakatan Haram bertindak ganas menceroboh tempat ceramah diadakan di sebuah dewan sekolah.


Penyokong Pakatan Haram telah bertidak liar serta ganas dengan memutuskan be
kalan elektrik serata membaling  telur busuk ke pentas sewaktu ceramah diadakan . Pihak Polis terpaksa masuk campur dan mengarahkan ceramah tersebut dihentikan bagi mengelekkan kejadian lebih buruk berlaku. 

Tidak sukar untuk kita menjangkanan tindakan tidak bertamaddun oleh penyokong Pakatan Haram ini yang terus menggangu sebarang ceramah yang diadakan oleh penceramah-penceramah yang T.I.B.A.I. 

1 comment:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,RUSLAN KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI RUSLAN SALEH DI NOMOR (_+_6_2_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_)KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI RUSLAN SALEH NMR (_0_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI

    ReplyDelete