Sunday, 17 March 2013

Aksi Songsang Anwar Disebar Dalang PKR?


Umno tidak terlibat dalam video aksi songsang memaparkan individu yang didakwa mirip seorang tokoh politik dengan pasangan lelakinya di sebuah hotel. Pembangkang sememangnya akan menyalahkan Umno berhubung video itu yang dimuat naik sebuah blog, rajagoyang360.blogspot.com. dan kemudiannya turut dipaparkan di beberapa blog lain.
  
Oleh kerana fikiran pembangkang mendoktrin bahawa segalanya kerja Umno termasuk insiden (pencerobohan pengganas Sulu di) Lahad Datu maka mereka tetap akan jadikan UMNO kambing hitam. Secara lojiknyakita tidak mampu megatur tingkah laku orang dalam bilik kerana kita tidak ada masa untuk memasang kamera dalam bilik orang.  Sesungguhnya rakyat boleh menilai sendiri siapa tokoh politik yang didakwa dalam video itu. Rakyat kena tengok sendiri dan buat keputusan, jangan komen bantah sebelum tonton.
   

Semua anggota Umno dan Barisan Nasional (BN) harus menanam keyakinan bahawa parti itu mampu mencapai kemenangan serta memperoleh majoriti dua pertiga pada pilihan raya umum ke-13. Keyakinan itu harus disandarkan pada kejayaan program dan dasar yang dilaksanakan kerajaan di bawah kepimpinan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak pada masa ini.
  
Hakikat bahawa pembangkang tidak mempunyai sebarang kekuatan kerana gagal melaksanakan janji selain mempunyai pemimpin yang didakwanya terlibat dalam pelbagai skandal. Malahan 
penyebaran 'foto' terbaru ini tidak menjadi kesan kepada Anwar terutama menjelang pilihan raya umum kali ini. Samada gambar yang didedahkan itu benar atau tidak, tidak memberi kesan kepadanya terutama dekat dengan PRU13. Ini hanyalah tambahan kepada karektornya yang telah tercemar. Cumanya gambar yang telah disebarkan itu akan turut meninggalkan persepsi di kalangan rakyat.
Sekiranya gambar itu betul, orang akan kata sudah tahu apa yang dikatakan, jika tidak betul, orang cakap cukuplah dengan apa yang beliau lakukan. 


1 comment:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,RUSLAN KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI RUSLAN SALEH DI NOMOR (_+_6_2_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_)KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI RUSLAN SALEH NMR (_0_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI

    ReplyDelete