Thursday, 14 March 2013

Azmin Sebarkan Berita Anwar Ibrahim Bakal Ditangkap
Menjelang PRU 13 pelbagai usaha dilakukan oleh puak pembangkang bagi meraih simpati dari orang ramai... terbaru Azmin Ali meramalkan bosnya, Anwar Ibrahim bakal ditangkap dalam masa terdekat lapor Free Malaysia Today (FMT) menyatakan Timbalan Presiden PKR itu mendakwa sebagai usaha menutup kelemahan kerajaan menangani isu pencerobohan Lahad Datu.

“Sepanjang 15 tahun dulu, mereka (kerajaan) berusaha untuk menuduh Anwar tentang semua kesilapan yang berlaku dalam negara.

“Tetapi untuk mengaitkan beliau dengan insiden Lahad Datu adalah sangat tidak munasabah,” katanya.

Portal itu mendakwa pihaknya turut menghubungi Ketua Jabatan Siasatan Jenayah, Bukit Aman, Datuk Seri Mohd Bakri Zinin untuk mendapatkan pengesahan berkenaan spekulasi penangkapan tersebut.

“Anda perlu bertanya kepada Ketua Polis Polis Negara atau pesuruhjaya polis Sabah, “kata Bakri dilaporkan FMT.

Menurut sumber laman portal AIDC pula, usaha mencanang Ketua Umum PKR bakal ditangkap sudah disebar sejak semalam, apabila media internet pro Pakatan Rakyat, Malaysia Chronicles, menyiarkan kenyataan pengarah strategi PKR, Rafizi Ramli yang mendakwa terdapat spekulasi bahawa Anwar Ibrahim akan ditangkap tidak lama lagi kerana dituduh sebagai dalang pencerobohan pengganas di Lahad Datu.

Kalau dah bersalah tetap bersalah juga!

1 comment:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,RUSLAN KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI RUSLAN SALEH DI NOMOR (_+_6_2_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_)KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI RUSLAN SALEH NMR (_0_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI

    ReplyDelete