Wednesday, 20 March 2013

TERKINI !! : Najib Razak Dilihat Masuk Istana Pagi Tadi Tanda Parlimen Bakal Dibubar ???





Khabarnya PM sudah masuk Istana jam 7.55 pagi tadi. Adakah ini petanda angin PRU 13 akan tiba menentukan masa depan negara ???

Kita sudah lama bersedia. Kita juga sudah tidak mahu tunggu lama-lama...Kesabaran akan membuahkan kejayaan lebih gemilang kerana PM mahu kejayaan ini melebihi 2/3 bukan sekadar menang majoriti sahaja.

Semoga Allah merahmati Malaysia dengan memelihara minda pengundi dari dikuasai fikrah dan hasutan jahat puak Toghut yang mahu memerintah Malaysia demi menyebarkan Kristian dan menjadikan pluralisme dapat disebarkan selain menghalalkan LGBT di kalangan rakyat jelata..


info dari :

http://pengundisetiasungairapat.blogspot.com/2013/03/kereta-rasmi-pm-memasuki-perkarangan.html 

1 comment:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,RUSLAN KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI RUSLAN SALEH DI NOMOR (_+_6_2_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_)KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..



    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI RUSLAN SALEH NMR (_0_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI

    ReplyDelete