Saturday, 16 March 2013

Terbaru!!! Pengikut Pakatan Rakyat Lancar DOA K.O. Buat Pengamal Media Kerana Terbitkan Gambar Memalukan!!!Susulan tersebarnya gambar yang memperlihatkan perlakuan memalukan dua individu lelaki yang didakwa melibatkan pemimpin tersohor Pakatan Rakyat semalam, dapat diperhatikan blog itu terus dibanjiri dengan pelbagai komen- komen daripada pelayar laman itu.

Antara komen yang dilontarkan, kebanyakannya dilihat cuba menampilkan impresi perasaan marah sebahagian penyokong Pakatan Rakyat yang kurang senang dengan penerbitan gambar yang amat memalukan itu.

Doktrin songsang yang ditanamkan PAS melalui doa KO BN tidak berapa lama dahulu nyata amat berkesan sehingga didapati ia turut meresapi cara mereka memberikan komen.Selain itu jika diperhatikan, sejak video yang dikatakan pemimpin yang sama beraksi dengan China Doll dahulu lagi, mereka dengan sedaya upaya akan cuba untuk menciptakan point- point tertentu bagi menimbulkan kekeliruan dikalangan rakyat.

Namun begitu, sejak video ini dikeluarkan sejak semalam dan terbitnya komen seperti yang admin kongsikan di atas, ia membuktikan sebaliknya.

Ia membuktikan bahawa mereka sebenarnya sudah kering idea untuk menepis, maka mereka cuba menggunakan agama bagi meraih simpati.

Belumpun ada pihak yang membuktikan kesahihan gambar tersebut sepertimana video china doll, mereka sedaya upaya untuk menanamkan bahawa ia adalah sebuah fitnah.

Sekiranya benar fitnah, admin dengan rendah hati meminta individu yang merasakan difitnah blog tersebut untuk mengambil tindakan sewajarnya bagi membersihkan namanya.

1 comment:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,RUSLAN KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI RUSLAN SALEH DI NOMOR (_+_6_2_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_)KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI RUSLAN SALEH NMR (_0_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI

    ReplyDelete