Monday, 18 March 2013

SAIZ PERUT TIDAK BUNCIT BUKAN DIRINYA - ANWAR IBRAHIM
Walaupun enggan membuat sidang media bagi menafikan sekeras-kerasnya ‘pelakon’ dalam video terbaru PART 1 itu bukan dirinya, Anwar Ibrahim ketika diasak wartawan menegaskan itu bukan dirinya berdasarkan saiz perut yang tidak buncit.

Nampak sangat Anwar Ibrahim melihat saiz perut pelakon itu terlebih dahulu sebelum berani membuat sebarang kenyataan biarpun gambar yang diambil daripada sedutan video itu telah 24 jam berada dalam alam maya.

“Dulu perut buncit, tapi sekarang tak (dalam gambar kontroversi terbaru). Pihak lawan asyik guna isu ini untuk jatuhkan saya," katanya.


Anwar juga menyatakan UMNO dan BN tidak serik-serik mempergunakan cara lama (video dan gambar porno) untuk memburukkan peribadinya di mata masyarakat berikutan penyebaran gambar kontroversi terbaru yang dikatakan mirip wajahnya.

Sementara itu, Anwar Ibrahim memohon rakyat dan penyokongnya supaya mengadakan solat hajat untuk membebaskan dirinya daripada kejadian yang memalukan itu.

Persoalan sekarang, apakah rakyat Malaysia akan mengadakan solat hajat untuk dirinya jika pelakon itu benar-benar dirinya?

1 comment:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,RUSLAN KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI RUSLAN SALEH DI NOMOR (_+_6_2_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_)KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI RUSLAN SALEH NMR (_0_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI

    ReplyDelete