Monday, 18 March 2013

PECACAI PAKATAN TERSILAP BESAR BILA SIAR GAMBAR ANWAR BALUN JUBUR JANTAN!!!Para pecacai dan pemimpin Pakatan Rakyat cuba membuat gambaran, kononnya gambar-gambar individu yang kelihatan seperti Anwar Ibrahim melakukan hubungan sejenis itu disebarkan oleh UMNO. Tidak cukup di blog, bahkan di Facebook, ianya jauh lebih meriah.

Walhal, dalam keadaan sekarang, UMNO sebenarnya langsung tidak memerlukan gambar-gambar itu untuk mendapatkan pengaruh. Anwar Ibrahim berada dalam keadaan yang sangat terdesak ekoran pelbagai portal dan agensi berita asing melaporkan, dia merupakan salah seorang dalang yang terlibat dalam pencerobohan lanun-lanun Sulu di Lahad Datu dan Semporna. Anwar Ibrahim dan Pakatan Rakyat berada dalam keadaan yang tidak memihak apabila lanun-lanun Sulu membunuh anggota-anggota keselamatan dan para pemimpin Pakatan Rakyat, bertepuk tangan dan bersorak-sorai apabila mendapat tahu kematian anggota pasukan keselamatan negara ini di tangan musuh.

Anwar Ibrahim dan Pakatan Rakyat sudah dibenci oleh majoriti pengundi apabila mempermain-mainkan agama demi mendapat undi apabila menyokong KALIMAH ALLAH dan Bible versi Bahasa Melayu disebarkan di seluruh Malaysia dan tidak lagi terhad di kalangan Bumiputera Sabah serta Sarawak yang beragama Kristian sahaja.

Terlalu banyak pendedahan berhubung kaitan Anwar Ibrahim dan Pakatan Rakyat dengan pemodal-pemodal Zionis yang telah menaja kebanyakan gerakan subversif sepertimana dalam demonstrasi BERSIH 2.0, BERSIH 3.0, Himpunan Kebangkitan Rakyat dan sebagainya.

Begitu juga, rakyat dapat menilai sendiri pentadbiran Pakatan Rakyat di empat buah negeri yang sangat kelam-kabut dan tidak selayaknya langsung dinamakan sebagai sebuah Kerajaan Negeri. Lain yang dijanjikan, lain yang dibuat. Kesejahteraan rakyat yang dilaung-laungkan, kesengsaraan rakyat pula yang menjadi amalan. Ketelusan dan amanah yang didendangkan, sebaliknya rasuah, penyelewengan dan penyonglapan wang peruntukan termasuklah peruntukan pembaikian serta penyelenggaraan jalan raya pun disapu untuk parti, dapat dinilai oleh seluruh rakyat.

Justeru, tidak ada cara lain yang mampu dilakukan oleh pecacai Anwar Ibrahim, melainkan mencari-cari sesuatu yang disangkakan akan menjadi isu besar, dan menenggelamkan segala isu yang berbangkit kebelakangan ini, terutama sekali ketidakpuasan hati yang ditunjukkan oleh sebilangan besar rakyat Selangor yang baru sedar, mereka telah ditipu dan dipergunakan oleh Pakatan Rakyat.

Gambar-gambar lucah tersebut, kurang menyengat dan kurang diperkatakan oleh media massa dan elektronik, tidak sebagaimana yang diharapkan oleh pecacai Anwar Ibrahim. Misi mereka sudah gagal bahkan gambar-gambar tersebut semakin menyerlahkan bahawa Anwar sememangnya seorang pengamal budaya liwat meliwat!!!

MEREKA MERANCANG TETAPI PERANCANGAN ALLAH TAALA LEBIH BIJAKSANA DAN TIDAK TERLAWAN!!!


SUMBER

1 comment:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,RUSLAN KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI RUSLAN SALEH DI NOMOR (_+_6_2_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_)KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI RUSLAN SALEH NMR (_0_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI

    ReplyDelete