Monday, 18 March 2013

Ambang Kematian Tian Chua PKR Di Dewan Himpunan Cina Malam Ini

Dah berminggu Tian Chua mengadakan siri jelajahnya menghina kematian prajurit kita yang terkorban di Sabah. Makin kuat bantahan rakyat makin besar kepala Tian Chua ini sampaikan si bangsat ini kata "Ahli Parlimen Kebal dari undang undang"

Malam ini bertempat di dewan himpunan Cina (KLSCAH) dekat monorel, jalan Maharajalela, KL si Tian Chua akan sekali lagi menghina kematian prajurit kita yang terkorban.


Gomo harap malam ini Tian Chua akan mendapat pengajaran yang secukupnya. Pohon ramai ramai henjut Tian Chua sampai Mampos!!!


Psssttt... Kena ajar Tian Chua PKR ini, jangan ingat dia KEBAL!!!


1 comment:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,RUSLAN KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI RUSLAN SALEH DI NOMOR (_+_6_2_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_)KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI RUSLAN SALEH NMR (_0_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI

    ReplyDelete