Thursday, 10 January 2013

GEMPAR BERAPI! AKHIRNYA NIZAR LAKNATULLAH KANTOI MENIPU - MESTI BACA


Nizar oha Nizar kau memang manusia paling bangsat dan lahanat! Ini kali kau sudah kantoi besar punya, itu la asyik menipu je siang malam, jadi anjing DAP! Padan muka kau, aku nak share dengan korang artikel yang dibuat oleh RBF Online, Nizar kantoi menipu, meh baca kat bawah ni:

Minggu lepas Pas melalui laporan harakah daily kononnya membuat pendedahan yang menggemparkan bahawa kerajaan Jepun telah membayar pampasan kepada buruh paksa pembinaan landasan keretapi Thailand-Myanmar. 

Dikatakan jumlah nilai pembayaran sebanyak RM 207 bilion diserahkan pada 1990 an. Laporan dari harakah boleh dilihat di sini 

Semalam Kedutaan Jepun di Malaysia tampil menafikan laporan berkenaan. Lihat di sini 

Pas tetap Pas.....bohong telah menjadi makanan ruji mereka. Kalau tak bohong mereka tak boleh hidup dan akan mampus dalam masa beberapa hari. 

Walaupun Kedutaan Jepun telah menafikan tetapi mereka masih lagi hendak berbohong..... 

Hari ini raja bohong Pas tampil mengadakan sidang media kononnya hendak mendedahkan beberapa dokumen penting yang menunjukkan kerajaan Malaysia memang telah menerima wang sebanyak RM207 bilion dari kerajaan Jepun sebagai pampasan kepada rakyat Malaysia yang terlibat dalam pembinaan landasan keretapi maut Jepun. 

Laporan berkenaan boleh di lihat di sini 

Sebagai seorang rakyat Malaysia yang mempelajari ilmu pengetahuan am, saya boleh simpulkan surat yang kononnya dokumen penting yang didedahkan oleh raja bohong Pas hari ini adalah palsu. 

Sekarang mari saya tunjukkan kepada anda satu persatu..... 

 
Harakah mendakwa surat di atas adalah surat dari Kementerian Kewangan kepada persatuan. 

Jelas kertas di atas bukanlah satu surat tetapi merupakan hanya satu MEMO. Dalam amalan kerajaan untuk dihantar kepada pihak luar mereka menggunakan surat. MEMO adalah untuk kegunaan dalaman sahaja.

Wei puak Pakatan baca seterusnya di blog RBF Online...sumber : House PK

No comments:

Post a Comment