Friday, 11 January 2013

PANAS BERAPI! INI BUKTINYA NIK AZIZ MEMANG BEBAL NAK MAMPOS!
Masihkah lagi anda mengatakan bahawa PAS itu lebih ISLAM daripada SEMUA orang ISLAM lain di DUNIA ini? Mungkin anda patut mengatakan sebaliknya setelah memBACA apa yang kita TULIS ini.. Lebai-Lebai DUNGU PAS mengatakan bahawa umat Kristian boleh mengGUNAkan NAMA Allah SWT asalkan ianya TIDAK bertujuan untuk mengHINA.. Dengan KATA lain, jika umat Kristian mengGUNAkan NAMA Allah SWT, ianya sesuatu yang MULIA kalau menurut pendapat Pok Nik 'ALAIHISSALAM'.. ->KLIK<- a="a">

Mungkin pada Pok Nik kerana ianya merujuk kepada SIFAT keTUHANan dan boleh diGUNAkan untuk berDAKWAH walaupun HAKIKATnya tujuan umat Kristian meMAINkan ISU ini kerana mereka yang mahu berDAKWAH..

Namun, adalah jelas Pok Nik sebenarnya menyekutukan Allah SWT yang mana perBUATan sedemikian meRUPAkan DOSA BESAR dalam ISLAM.. Kenapa kita KATAkan sedemikian? MUDAH aje.. Apakah NAMA Allah SWT yang diGILAkan sangat oleh umat Kristian itu mempunyai SIFAT yang SAMA dengan NAMA Allah SWT yang mana umat ISLAM wajib berIMAN kepada-NYA? Apakah Pok Nik JAHIL tentang MAKSUD Surah AL-Ikhlas seperti berikut?


Takkanlah MAKSUD Surah AL-Ikhlas pun Pok Nik tak TAHU hingga meRELAkan NAMA Tuhan AGAMAnya sendiri diSEKUTUkan dengan Tuhan AGAMA umat lain?

Apakah Pok Nik dan Lebai-Lebai DUNGU PAS ingin menDUSTAkan pulak Surah AL-Ikhlas apabila memBENARkan NAMA Allah SWT diGUNAkan oleh umat Kristian? Jika demikian, LAYAKkah Lebai-Lebai DUNGU PAS ini mengatakan mereka lebih ISLAM berBANDING umat ISLAM lain sedangkan mereka JAHIL? Dalam KONTEKS ini, Dewan ULAMA PAS seHARUSnya MALU kerana PEMIMPIN PAS macam Pok Nik sudi mengGADAIkan NAMA Tuhan AGAMAnya.. Mungkin Dewan ULAMA PAS patut MALU dengan UMNO/BN yang TIDAK pernah mengGADAIkan NAMA Allah SWT seperti mana Pok Nik lakukan sekarang..

Kenyataan MUFTI Kelantan, Datuk Mohamad Shukri Mohamad sendiri telah mengeSAHkan bahawa UMNO/BN lebih KONSISTEN membela ISLAM berBANDING Lebai-Lebai DUNGU PAS.. Menurutnya, sidang DUN Kelantan pada 1 Disember 1981 telah meLULUSkan Enakmen Kawalan dan Sekatan Pengembangan Agama Bukan Islam 1981 iaitu satu enakmen untuk menjaga keSUCIan kalimah itu..

"Perkataan-perkataan itu ialah Allah, firman Allah, ulama, hadis, ibadah, Kaabah, kadi, Ilahi, wahyu, mubaligh, syariat, kiblat, haji, mufti, rasul, imam, dakwah, solat, khalifah, wali, fatwa, iman, nabi dan sheikh. Undang-undang Islam di negeri ini sudah lama memperuntukkan bahawa kesemua perkataan itu tidak boleh dikaitkan dengan agama lain. Kita sebagai orang Islam seharusnya patuh kepada peraturan yang sudah sekian lama terpakai dan tidak lagi membangkitkan isu penggunaan kalimah Allah untuk kegunaan bukan Islam," ->KLIK<- a="a">

Lebai-Lebai DUNGU PAS TAHU ke PARTI manakah yang memBENTUK Kerajaan NEGERI Kelantan pada TAHUN 1981? AL-Fatihah untuk ARWAH TS Mohammed YAACOB, MANTAN MB Kelantan dari UMNO/BN yang meLULUSkan Enakmen itu.. Hari ini, selain 'BerSEDEKAH' TANAH 10 ribu ekar kepada para PEMIMPIN DAP La'anatullah yang KERAP kali mengHINA ISLAM, Pok Nik jugak sanggup menyekutukan Allah SWT demi memenuhi HASRAT mereka.. Kenapa agaknya Pok Nik tak mintak DAP La'anatullah meWUJUDkan JAWATAN Musyidul AM aje? TAKUT nanti mereka terSALAH kira UNDI dalam 'EXCEL Spreadsheet' lagi ke?


House Pk: Ini nukilan Tukang Dok Peghati, aku nak tekankan kat sini, jangan lupa dalam kita dok bermain isu Kalimah Allah ni, isu tanah yang Nik Aziz bagi pada Ngeh dan Nga tu takleh dibiar. Kita kena pastikan Nik Aziz bertanggungjawab memberi tanah rakyat kepada dua lahanat yang anti Islam! Tak boleh biar beb...

No comments:

Post a Comment