Monday, 11 March 2013

MAHFUZ BEAN KENA GELAK DENGAN GENG PAKATAN!!!Hahaha!!! Memang lawak betul tengok budak yang lulus setakat SRP ni yek. Dia punya angan - angan tinggi nak jadi Perdana Menteri. Tapi IQ kalah dengan budak tadika.

Tu pasal la dia kena gelak dek puak - puak dalam Pakatan Pembangkang tu. Pakai baju sokmo besar dari badan. Tu sebab la orang tak pernah ambik serius apa yang dia cakap.

Kali ni, dia nampak gayanya dah berjaya mengantoikan diri sendiri secara terang - terangan. Diulangangi, dia kantoikan diri dia sendiri!!! Hahaha... kan ke bodoh tu?

Sebelum ni, sedap sangat mulut dia dok tabur fitnah terhadap orang lain. Sedap sangat dia mengutuk, menghina dan mengecam orang lain.

Bila dah kena saman, puas pulak dia cuba nak batalkan saman orang tu terhadap diri dia. Kalau dia nak batal sebab ada bukti kukuh, tahan jugak.

Ini tidak. Main ikut sedap dia je nak batalkan saman tu. Memang la kena tolak dengan pihak Mahkamah. Benda mudah macam tu pun dia tak boleh nak fikir ke?

Itulah. Lain kali nak bercakap ni, jangan main ikut sedap mulut je. Sebelum bercakap tu, fikir dulu betul ke tidak benda yang kita nak cakap. Berfikir pulak, guna la Kepala Otak. Jangan pakai Kepala Lutut!!! Kan dah kena gelak? Baru la Padan Muka Dia!!!
Mahkamah Tinggi hari ini menolak permohonan Naib Presiden Pas, Datuk Mahfuz Omar untuk membatalkan saman fitnah Presiden Jalur Tiga (Jati), Datuk Dr. Hasan Ali terhadapnya berhubung satu kenyataan bahawa beliau menerima bantuan kerajaan.

Peguam Hasnal Rezua Merican yang mewakili Hasan memberitahu media bahawa Hakim Datuk Nor Bee Ariffin memutuskan plaintif (Hasan) mempunyai kausa tindakan terhadap defendan (Mahfuz).

Hasnal berkata, mahkamah menolak permohonan Mahfuz dengan kos RM2,000 dan menetapkan 28 hingga 30 Oktober untuk perbicaraan kes saman itu.

Pada 12 April tahun lepas, Hasan memfailkan saman itu atas dakwaan Mahfuz telah mengeluarkan kenyataan fitnah dalam satu sidang akhbar pada 2 Mac tahun lepas yang kemudiannya diterbitkan di beberapa akhbar serta laman portal.

Dalam pernyataan tuntutannya, Hasan menuntut ganti rugi am, ganti rugi teladan dan satu injunksi menghalang Mahfuz mengulangi kata-kata fitnah tersebut.

Mahfuz memohon membatalkan saman itu atas alasan pertuturannya dalam sidang akhbar itu bukan satu bentuk fitnah. 
Ps: Kot dia guna Kepala Otak pun, apa gunanya? Otak dia bukan boleh pakai. Tu pasal la dia setakat LULUS SRP je!!! Hahaha... - seterusnya...

1 comment:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,RUSLAN KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI RUSLAN SALEH DI NOMOR (_+_6_2_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_)KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI RUSLAN SALEH NMR (_0_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI

    ReplyDelete