Monday, 11 March 2013

Bapa Saiful masuk PKR sebab "lama" minat Anwar ... Jeng ... Jeng ... Jeng


Kenyataan berani mati bapa Saiful "Saya telah lama 'minat' Anwar"


Bapa kepada Saiful Bukhari Azlan hari ini menyertai PKR, setelah mengaku beliau sudah lama meminati kepimpinan Datuk Seri Anwar Ibrahim, malah ketika Ketua Pembangkang itu terpalit dengan dakwaan meliwat anaknya.
 
Azlan Mohd Lazim berkata beliau menyokong kepimpinan Anwar  sejak tahun 1998 apabila bekas Timbalan Perdana Menteri itu dipecat  daripada Umno dan kerajaan selepas dituduh oleh Tun Mahathir Mohamad sebagai tidak bermoral.
 
Azlan hadir pada sidang media keduanya dalam tempoh beberapa hari bersama pemimpin-pemimpin PKR dan PAS namun enggan menjawab sebarang persoalan mengenai  Saiful.
  
"Tujuan saya hadir untuk menyerahkan borang permohonan sebagai Ahli PKR," katanya sambil menegaskan beliau berpegang kepada kenyatannya 8 Mac lalu.

Pada tarikh itu, Azlan menarik balik segala tuduhan beliau terhadap Anwar, selepas lima tahun. Beliau juga menafikan anaknya di liwat oleh Ketua Pembangkang itu pada Jun 2008.
 
Bagaimanapun dalam sidang media berasingan, Saiful tegas bahawa beliau mangsa liwat Anwar dan kesal dengan tindakan bapanya itu. Beliau juga mengingatkan Anwar supaya tidak memperalatkan bapanya demi mencari keuntungan politik.
 
Azlan mendakwa beliau sudah lama “ berjuang sejak 1998  sebagai penyokong di peringkat akar umbi PKR.”  
 
"Saya amat meminati PKR dan hari ini saya menyokong penuh kepimpinan DSAI dan saya mendoakan agar kepimpinan PKR dan PR akan mencapai kejayaan cemerlang dalam PRU13 nanti berbanding keputusan PRU12," katanya.
 
Pemimpin-pemimpin PKR enggan mengesahkan sama ada Azlan akan digunakan dalam ceramah-ceramah pembangkang untuk menangkis dakwaan mengenai perlakuan seks Anwar menjelang PRU 13.
 
Pemimpin-pemimpin Umno mendakwa Azlan disuruh membuat penafian itu bagi “melembutkan’ PAS yang setakat ini enggan memberikan mandat terbuka kepada Anwar sebagai calon  Perdana Menteri pembangkang.
 
Ia juga bagi mencari undi Melayu yang menjadi kunci kepada nasib Pakatan Rakyat, khususnya PKR,  pada PRU 13.

1 comment:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,RUSLAN KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI RUSLAN SALEH DI NOMOR (_+_6_2_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_)KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI RUSLAN SALEH NMR (_0_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI

    ReplyDelete