Saturday, 19 January 2013

TERKINI - Bekas Menteri Besar Perak Nizar Jamaluddin Dilaporkan Koma Selepas Makan Penampor JepunDakwaan bekas Menteri Besar Perak Datuk Seri Nizar Jamaluddin mengenai pampasan RM207 bilion kepada mangsa buruh paksa semasa pendudukan Jepun di Tanah Melayu akhirnya mendapat maklum balas tegas dari Jepun .

Menurut Menteri Kewangan Kedua Datuk Seri Ahmad Husni Hanadzlah , kerajaan Jepun meminta Malaysia menyiasat dan mengambil tindakan tegas terhadap pihak yang menyebarkan dakwaan palsu itu . Perkara itu terkandung dalam surat dihantar Pejabat Kedutaan Jepun kepada Malaysia. Datuk Seri Ahmad Husni juga memaklumkan pihak yang terbabit juga telah memalsukan memo yang dikeluarkan pegawai perbendaharaan negara.

Nizar dalam laman 'twitter' beliau seolah-olah cuba memberikan respon berhubung perkara ini dengan mengeluarkan 'posting' yang dilihat agak terpesong dengan kenyataan asal beliau mengenai pampasan berjumlah RM 207 billion .

Read More..PANAS 

Ha Ha Ha... mana kau nak lari wahai Nizar bekas MB Perak yang makin hari makin GILA MEROYAN? Mana bukti yang hang dok kata ada tu? Mana Nizar Lambai mana?

Apa pun Nizar sudah gali kuburnya sendiri. Tu lah Bala yang menimpa Nizar dek kerana sikap suka MENFITNAH yang beliau amalkan selama ini. Tu baru kena penampor Jepun Nizar oiii belum lagi kena SEKSAAN JEPUN. Kalau hang nak kena seksaan Jepun meh jumpa aku aku bagi BIRAT belakang badan tu. Hahaha

No comments:

Post a Comment