Monday, 21 January 2013

RCI Sabah ... Anwar PANIK GILER ... Mahathir SENYUM KAMBING


AWAT MUKA NUAR TERUK SANGAT NAMPAK NI? MACAM GAY TUA SAJA NAMPAKNYA...BUAT CERITA NAK BURUKKAN MAHATHIR DAN KERAJAAN TAPI ANWAR LUPA YANG DIA LAH DALANGNYA.....BERUSAHA SUNGGUH ANWAR MEREKA FITNAH KEMARUK NAK KE PUTRAJAYA

RCI Sabah ... Anwar PANIK GILER ... Mahathir SENYUM KAMBING


Anwar lupa, kebanyakan saksi masih hidup dan boleh terangkan bagaimana pejabat Timbalan Perdana Menteri tahun 1991 MONITOR isu kebanjiran pendatang haram Sabah secara mingguan.


Anwar silap lagi. Silap memilih strategi isu kerakyatan Sabah untuk menganyang Barisan Nasional.

Anwar kembali melompat dan risau isu Suruhanjaya Diraja (RCI) ini lebih banyak menuding jari ke arahnya. Bukan ke arah Tun Dr Mahathir.

Tangan Anwar tidak bersih sebenarnya daripada isu RCI dan kebanjiran pendatang haram di Sabah.

Golongan muda barangkali tidak tahu satu unit khas yang ditubuhkan di bawah pejabat Ketua Menteri Sabah ditubuh tahun 1991 untuk memantau kebanjiran pendatang haram di Sabah.

Apakah satu kebetulan apabila Anwar menang besar pemilihan Timbalan Presiden UMNO tahun 1993? Dan kebanyakan majoriti undi kemenangan datangnya dari Sabah.

Apakah tidak ada kaitan antara kebanjiran pendatang haram dengan pencalonan terbanyak Anwar sewaktu bertanding Timbalan Presiden?

Anwar panik ... Anwar mahu cuci tangan secepat mungkin.

Tapi Anwar lupa, kebanyakan saksi masih hidup dan boleh terangkan bagaimana pejabat Timbalan Perdana Menteri ketika itu MONITOR isu kebanjiran pendatang haram Sabah secara mingguan.http://mediawangsamaju.blogspot.com/2013/01/rci-sabah-anwar-panik-giler-mahathir.html

No comments:

Post a Comment