Friday, 18 January 2013

PENGAKUAN EKSKLUSIF - Zairil Akui Beliau Anak Pungut Tan Sri Mohamed Khir Johari


 Anak Angkat

Gomo mungkin tidak beradap, apatahlagi memang kurang ajar. Namun ini dah memang sikap Gomo yang suka mencari pasal dengan puak pembangkang tampa mengira pemimpin mana sekalipun. Pada Gomo mereka ini tidak ubah seperti DUBUK yang begitu jijik untuk kita pilih sebagai pemimpin negara.

Gomo nak ulas kenyataan Ziaril Khir Johari yang dipilih DAP untuk menduduki Jawatankuasa Eksekutif Pusat.

“Saya tahu siapa ayahanda saya, dan bagi saya itu sudah mencukupi,” jelas Zairil sambil menyatakan beliau berbangga kerana bukan saja mewarisi darahnya, malah berharap untuk mewarisi integriti, ketabahan dan prinsip Allahyarham Khir Johari.

“Saya sedar bahawa mereka yang menganiayai saya ingin menghancurkan semangat saya. Namun begitu, sekiranya saya mengalah, saya bukan saja akan mengkhianati diri, malah mengkhianati warisan ayahanda saya,” 
- Sumber DAP

Gomo ulang sikit apa yang si Zairil ni cakap "beliau berbangga kerana bukan saja mewarisi darahnya. "saya bukan saja akan mengkhianati diri, malah mengkhianati warisan ayahanda saya,”

 Bapa angkatnya adalah MELAYU

Hakikatnya yang sebenar DAP tahu bahawa Zairil ini adalah berketurunan dan berdarah daging Cina dan bukannya Melayu. Apa yang DAP lakukan adalah untuk mengkaburi mata rakyat Malaysia terutama Melayu dalam pakatan pembangkang bahawa DAP memilih seorang Melayu menjadi Ahli Jawatankuasa Eksekutif pusat DAP.

Pendek kata DAP sekali lagi menipu orang Melayu agar Melayu terus menjadi budak suruhan DAP!!! Sebab itulah pimpinan DAP tak menentang perlantikkan sesama bangsa mereka dalam jawatankuasa Eksekutif pusat DAP.

 
 Anak angkat Tan Sri Mohamed Khir Johari

Dokumen diatas adalah dokumen tulin dan sahih, dan Gomo cabar Zairil ataupun mana mana pimpinan DAP SAMAN Papa Gomo jika dokumen ini tidak benar. Gomo suka untuk menjelaskan kebenaran buat seluruh rakyat Malaysia akan penipuan yang DAP lakukan dalam isu ini.

So Zairil yang dok kata Warisan Khir Johari berdarah Melayu silalah buktikan anda benar benar anak darah daging Khir Johari.

Gomo bukan nak mengaibkan atau menghina Zairil tetapi nak rakyat sedar malah Zairil sendiri jujur jika benar beliau seorang yang ikhlas dalam perjuangan politik ini. DAP mempergunakan Zairil sebagai alat boneka mereka semata mata dan seharusnya Zairil sedar pekara ini.

Amacam DAP? Kasi SAMAN lah...

lagi PANAS Klik Disini 

Psssttt... Jangan mudah percaya dengan permainan Jijik DAP

No comments:

Post a Comment