Wednesday, 9 January 2013

PANAS TAHAP VAVI! SAH ZAIRIL BUKAN ANAK KHIR JOHARI! INI BUKTINYA DIA MEMANG CINA DAP PURE 100%


Orang2 lama di kampung Kanchut, Alor Setar memang mengetahui bahawa Pak Khir Johari mengahwini Che Tom Abdul Rahman (Puan Seri Kelsom) pada tahun 1943....dan Che Tom meninggal pada 20 September 1994. UMUM JUGA MENGETAHUI BAHAWA CHE TOM DAN PAK KHIR MEMPUNYAI 7 ORANG ANAK. 

Selepas Che Tom meninggal dunia, Pak Khir berkahwin semula dengan Puan Seri Christine Lim pada February 1996, jika Zairil (GAMBAR ATAS) di lahirkan pada 1996 atau 1997 maka Zairil sekarang berumur 17 atau 18 tahun...umur Zairil sekarang 30 tahun.

ALAMAK!!!!!! KACAU!!!!! TERLEBIH 13 atau 14 TAHUN

SAH DAN SAHIH bahawa Zairil Khir Johari BUKAN ANAK KANDUNG PAK KHIR, BELIAU ADALAH ANAK CHRISTINE LIM BERSAMA BAPAK KANDUNG ASALNYA YANG BERBANGSA CINA.

SAH. DAN SAHIH ZAIRIL ADALAH CINA BUKAN MELAYU SEPERTI YANG DI BOHONGKAN OLEH Lim Guan Eng hanya ahli dan pemimpin serta penyokong PAS - Parti Islam Se-Malaysia (فاس) yang boleh di bohongkan oleh CM Lim Guan Eng.

House PK: Ini aku petik d ari blog Dunia Tiger! Ini adalah hakikatnya, demi nak tipu melayu DAP letak seorang anak Cina yang bernamakan Melayu. Zairil adalah anak Cina yang telah dinamakan Melayu. Agama apa wallahualam! DAP tipu melayu sambil disokong dan didokong oleh PAS Laknatullah!

No comments:

Post a Comment