Wednesday, 23 January 2013

DASYAT WEI! NAJIB ADALAH PEMIMPIN ISLAM ASIA PERTAMA BERANI KE BUMI GAZA!

Menjelang jam 4 petang semalam Perdana Menteri, Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak dan isteri, Datin Seri Rosmah Mansor selamat sampai ke Gaza melalui sempadan Rafah.

Kedatangan Najib disambut dengan penuh hormat oleh Perdana Menteri Palestin, Ismail Haniyeh di pintu masuk sempadan antara kedua-dua negara.

Pertemuan antara kedua-dua pemimpin itu mencetuskan satu detik bersejarah antara kedua-dua negara Islam.

Bergema lagu Negaraku dan lagu kebangsaan Palestin dan diikuti pemeriksaan perbarisan anggota keselamatan Palestin.

Team PerakToday.com di Gaza melihat, detik bersejarah itu bukan sahaja mendapat liputan dikalangan media Malaysia malah turut mendapat liputan luar biasa media di Palestin.

Baca seterusnya di Perak Today

 House PK:Tahniah le PM! Aku cukup bangga dengan PM Najib sebab dia berani ke Gaza, dialah PM yang pertama dari negara kita telah ke GAZA! Cayalah DS Najib! Memang berani dan terbaik la bukan macam si juburi tu PENDOKONG ISRAEL!

Wahai puak PAS! PM sudah sampai ke Gaza, Anwar pulak penyokong Israel yang membunuh umat Islam di Palestine! So lu orang ada otak, fikirlah....I LOVE PM. Salute to DS Rosmah juga kerana beliau juga berani bersama menemani suami beliau ke Gaza!

Kepada team Perak Today dan KL Pos tahniah kerana anda adalah dari kalangan media baru yang telah sampai ke bumi Gaza! Well done

No comments:

Post a Comment