Monday, 11 March 2013

Bapa Saiful - "Saya Tidak Akan Bersumpah Laknat"


alt
PETALING JAYA 11 Mac - Bapa Saiful Bukhari, Azlan Mohd Lazim tidak akan melakukan sumpah mubahalah bagi memperkukuhkan dakwaan beliau yang mendakwa kes Liwat II membabitkan anaknya itu sebagai konspirasi UMNO.

Menurutnya ia (sumpah) tidak relevan dan membiarkan mahkamah menentukan setiap perkara yang melibatkan persoalan benar atau salah.

"Ini soal sumpah-sumpah, kita tengok sejarah dalam Malaysia sudah banyak orang melakukannya."

"Saya tidak akan bersumpah."

Azlan berkata demikian dalam sidang media penyerahan borang keahlian menjadi ahli Parti Keadilan Rakyat (PKR) secara rasmi di Ibupejabat parti itu di sini hari ini.

Borang berkenaan diserahkan kepada Setiausaha Agung PKR Saifuddin Nasution.
alt
Turut hadir, Ahli Parlimen (MP) Sungai Petani Datuk Johari Abdul dan MP Shah Alam Khalid Samad.

Sebelum ini, Saiful yang merupakan bekas pembantu peribadi kepada Ketua Umum Pakatan Rakyat (PR) Datuk Seri Anwar Ibrahim mendakwa dirinya diliwat oleh majikan beliau.

Bagaimanapun tertuduh (Anwar Ibrahim) dibebaskan oleh Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur Januari tahun lalu selepas didapati tidak bersalah.

1 comment:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,RUSLAN KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI RUSLAN SALEH DI NOMOR (_+_6_2_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_)KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI RUSLAN SALEH NMR (_0_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI

    ReplyDelete