Saturday, 12 January 2013

Himpunan Kebangkitan Monyet !!Polis jumpa bahan letupan pada basikal yg disandarkan pada tiang lampu isyarat depan KLCC.


Menurut laporan Harian Metro, pihak Polis telah menjumpai bahan letupan pada basikal yang disandarkan pada tiang lampu isyarat KLCC dan telah berlaku letupan jam 8.30 pagi tadi.

Ini la yang sebenarnya kita takut apa bila puak-puak Anwar Ibrahim, Nik Ajis dan Lim GE mula memulakan provokasi untuk mencabar undang-undangan negara. Macam manusia yang tidak bertamaddun !!

Mana janji Mat Sabu @ Mat 121 yang menyakinkan pihak polis tiada unsur-unsur kegagansan yang dibawa pada perhimpunan yang paling JIJIK abad ini. Kita semua sediamaklum, tujuan mereka mengadakan perhimpunan monyet-monyet @ "VAVI" ini semata-mata untuk "menyelamatkan" seorang wanita bertaraf isteri orang yang perlu hadir ke mahkamah sebagai saksi utama dan dikatakan mempunyai hubungan intim dengan seorang pengkhianat negara yang tergila-gila hendak memimpin negara.

Ini baru permulaan yang disajikan dan kita sebagai rakyat yang cintakan keamanan, masih tidak dapat menjangkakan apa yang akan terus berlaku. Mereka yang menghadiri perhimpuanan ini seperti tidak bersyukur dengan kemakmuran yang telah dikecapi selama 55 tahun pemerintahan kerajaan Barisan Nasional yang ditunjangi UMNO selama ini.

Mat Sabu, Timbalan Presiden PAS yang terpalit masalah moral BILIK 121 merupakan dalang utama penganjuran dan menjanjikan pelbagai kata-kata manis yang KONONNYA peserta perhimpunan monyet-monyet ini akan berkelakuan baik. Jangan lupa BERSHI@ BERSHIT 2012, mereka la pencetus keganasan yang telah memberi kesan buruk kepada kehidupan masyarakat Kuala Lumpur, dari peniaga, pemandu teksi dan pelancong.

Sikap mereka seperti MAFIA yang tanpa senjata dan berniat untuk "membunuh". Majlis Peguam yang terang-terang menyokong keganasan dan sentiasa membela peserta yang merusuh dan terang-terang mencabul undang-undang negara. Kanak-kanak diheret bersama dan dijadikan benteng pertahanan. Memalukan !! Ibubapa mereka menyemai rasa kebencian terhadap kerajaan sekarang yang banyak bekorban untuk memastikan rakyat negera ini terbela dan hidup makmur.


No comments:

Post a Comment