Saturday, 12 January 2013

Deepak Ular Dalam Semak : Gunting Dalam Lipatan !!!


NONE

Deepak yang dikatakan berhadapan dengan tindakan muflis melibatkan hutang dengan pihak bank sebanyak RM170 juta turut "menyerikan majlis". Jika kita rumus pelbagai isu-isu yang dibangkitkan mengeni penglibatan beliau bersama Anwar Ibrahim, dan ini telah membuktikan beliau memang bersekongkol. 

Beliau hanya bermain wayang untuk mengaburi pihak-pihak yang mempercayai kononya beliau tidak mempunyai apa-apa hubungan atau kaitan dengan Anwar. Semalam melalui satu laman portal, Deepak peniaga karpet terkemuka telah meminta untuk berucap di Himpunan Kebangkitan Monyet KL112, akan mendedahkan "salah-laku" orang-orang besar Putrajaya.

Kalau dah lidah berbelit-belit macam ular, dia akan membelit setiap perkara. Beliau kini berhadapan dengan Rafizi Gay yang dikatakan mempunyai dokumen urusuan pembelian sebentuk cincin berlian berhubungkait dengan isteri Perdana Menteri. Namun beliau menafikan ianya tiada kena mengena dengan pendedahan tersebut. Walaupun Rafizi Gay mengatakan dokumen itu adalah "benar" kerana menggunakan "letter head" syarikat Deepak@Penyepak.

Ini la ULAR yang pandai membelit !!! 


No comments:

Post a Comment