Wednesday, 16 January 2013

PANAS BERAPI! NIZAR LAKNATULLAH KANTOI MENIPU ISU RM207 BILLION DAN DIA WAJAR DIKENAKAN TINDAKAN YANG BERAT!Baca dulu petikan yang aku ambil dari Gelombang Kick pasal penipuan si Nizar Laknatullah gang syaitan yang puja Bulan:

"KUALA LUMPUR - Kementerian Kewangan pada Selasa berkata dakwaan kononnya kerajaan menerima pampasan RM207 bilion dari kerajaan Jepun sebagai pampasan kepada rakyat Malaysia yang menderita selepas terlibat sebagai buruh paksa dalam pembinaan kereta api Siam ke Burma semasa Perang Dunia Kedua, adalah palsu. 

Kementerian Kewangan dalam satu kenyataan pada Selasa menjelaskan, dakwaan itu yang dikatakan berpunca daripada memo yang dikeluarkan kementerian bertarikh 29 Mac 2011 adalah palsu. 

"Memo tersebut telah dipalsukan dan satu laporan polis telah dibuat pada 26 September tahun lepas. Kes ini sedang disiasat polis," kata kenyataan itu. 

Penjelasan Kementerian Kewangan terpaksa dibuat selepas laman-laman blog pembangkang mendakwa wujudnya pembayaran RM207 bilion dari Jepun tetapi wang tersebut kononnya telah dilesapkan. 

Akibat fitnah tersebut, Kedutaan Jepun telah menulis surat kepada Kementerian Kewangan pada 9 Jan lepas untuk mendapatkan penjelasan disebabkan kerajaan Jepun tidak pernah membayar pampasan RM207 bilion itu. 

Ini menunjukkan ada pihak yang tidak bertanggungjawab yang ingin memburuk-burukkan dan menjatuhkan imej dan kepercayaan rakyat terhadap kerajaan dan Kementerian Kewangan. - BERNAMA"
Airmata FITNAH yang diketuai oleh Nizar badut DAP ini akhirnya terbongkar jua, fitnah apa lagi yang akan ditanggung oleh Umno selepas ini. fitnah derita itu pastinya mengguris hati dan perasaan rakyat Malaysia yang masih percaya dengan pembohongan yang tak sudah-sudah ini.

 House PK: Pembohongan demi pembohongan dilakukan oleh puak-puak syaitan yang bertopengkan parti Islam ni, PAS semakin melampau sekarang ni, mereka mengizinkan kegilaan seperti ini berleluasa dalam parti mereka, takde pulak blogger pondan ke suam-suam kuku nak cerita pasal kebenaran yang dibongkar oleh RBF ONLINE ya? KLIK SINI

Aku mendoakan supaya Nizar Laknatullah ni dieknakan hukuman seberat-beratnya. Penipu ni semakin menjadi kebelakangan ni, Perangai si Nizar Lahanat ni dah teruk lagi megalahkan Yahudi. Sanggup dia menipu rakyat Malaysia demi nak kejar undi? Bangsat kau Nizar!
No comments:

Post a Comment