Friday, 11 January 2013

PANAS BERAPI! HISHAM GAY RAIS HASUT RAKYAT TURUN BERDEMO UNTUK MERAIKAN PENZINA? WOW


 

Korang tengok la kebabian Hishamuddin ni, yalah dia suruh rakyat semua turun demo, dia menghasut rakyat untuk apa? UNTUK MERAIKAN PENZINAAN ANWAR DAN SHAMSIDAR BEB! Ingat ya semua termasuk ahlul PAS yang sesat, kamu turun esok untuk meraikan pasangan berzina.

HIMPUNAN 112 ADALAH untuk selamatakan SHAMSIDAR dari menjadi saksi dalam kes Nalla lawan Anwar! Padahal kita semua tahu, kes liwat pun Anwar lepas, kenapa nak pertahan Shamsidar? Kita mesti berani kerana benar kan? Lain macam je gabranya si Anwar ni sampai suruh orang selamatkan Shamsidar?

Biasanya dalam mahkamah ni banyak benda yang terbongkar, segala benda yang tak pernah kita tahu semua akan keluar. Tambah pulak Nalla kata Shamsidar aiskrim Anwar kaw-kaw punya. Pastu lu orang penyokong bebal nak turun dan nak pertahankan bos lu yang kuat berzina dengan bini orang dan jantan muda tu pulak.

Euuuwwww, gelinya sial. Perhimpunan 112 hanyalah untuk selamatkan Anwar dari kebenaran cerita dia berzina dengan Shamsidar dari diketahui rakyat jelata. Aku pelik betul dengan Pan Malaysian Islamic Party ni, mereka cukup suka nak pertahan Anwar yang dah ada video China Doll, DNA meliwat dan hakim pun mengesahkan dulu dia memang meliwat. PAS masih nak pertahan si peliwat tegar dan sekarang mereka nak pertahan betina sundal si Samsidar pulak.

Tanyalah Jiajah si ikan sepat kering tu, dia kenal sangat siapa si jalang Shsmsidar ni, lepas ni PAS nak buat demo pertahan AFifah si anak Anwar hasil hubungan gelap mereka pulak ke?

No comments:

Post a Comment