Saturday, 12 January 2013

LIVE 9! MALAYSIAKINI KATA 100 RIBU? 1 JUTA LA WEI YANG DATANG


Stadium merdeka boleh memuatkan 25 ribu orang, so kalau tengok gambar ni pun lebih kurang banyak tu je la, tapi aku nak cerita sikit insiden yang tak sepatutnya beralku dalam stadium. Dengar ya:

Semasa wakil orang asli berucap di stadium, dia secara tak sengaja terucap pasal Tanah lojing yang dirampas PAS, wakil orang asli dari Semenanjung Tijah Yak Chopil dengan tanpa sedar terhentam kerajaan PAS, dia siap cakap hak orang asli dinafikan.

Dia siap boleh kata hak orang asli langsung tidak dijaga. Ini sudah membuatkan penyokong perhimpunan Shamsidar menjadi resah dan panas hingga pihak penganjur terpaksa memberi isyarat kepada orang Asli untuk berhenti. Kah kah kah

Tapi yang paling aku tak tahan bilamana Malaysaikini kata ada 100 ribu yang turun, kimak punya malaysaikini, kalau tak menipu memang bukan yahudi la portal tajaan Soros ni! Ptuuihhh! 

Wei, aku gentle la siap tunjuk crowd ni, Stadium Merdeka hanya boleh isi 25 ribu sahaja, kalau jantan suruh mereka buat kat Stadium Bukit jalil la, baru tau ramai tak ramai. Sudah la, kalau tak sampai sasaran ngaku je la, lagi satu suruh unit Anal tu stop buat ayang la, aku dalam stadium ni.

Muahahahahahaha

No comments:

Post a Comment