Wednesday, 16 January 2013

LISTEN!LISTEN! LISTEN LAGI! KENAPA BILA LATHEFA KOYAK MELALAK DAN MENGHINA 2 EKOR BERUK SARKAS TAK MELALAK?


SeWAJARnya RAMAI pihak mengUCAPkan SYABAS kepada Puan Sharifah yang mengUCAPkan "LISTEN.. LISTEN.. LISTEN.." dalam FORUM 'Seiringkah Mahasiswa dan Politik' di UUM.. Selain BERJAYA memPOPULARkan dirinya sendiri, Puan Sharifah jugak BERJAYA memPOPULARkan PERKATAAN tersebut di dalam MEDIA Internet.. Puan Sharifah TIDAK perlu pun RISAU dengan apa yang telah diUCAPkannya terhadap MAHASISWA PSM itu.. Dah memang MENTALITI puak-puak PR yang akan mem'PROVOKE' kemudiannya menyebarkan PROVOKASI itu menerusi MEDIA Internet untuk TONTONan RAMAI bagi memBURUKkan UMNO/BN!

Baiklah, itu SKRIP "LISTEN.. LISTEN.. LISTEN.." VERSI seorang MAHASISWA PSM terhadap seorang PANELis FORUM.. Bagaimana pulak dengan SKRIP "LISTEN.. LISTEN.. LISTEN.." VERSI kePIMPINan PKR yang begitu KEMARUK nak beKUASA seperti dalam dua KLIP YouTUBE ini? Bukan "LISTEN..LISTEN..LISTEN.." ke yang diSEBUT oleh PEGUAM PKR ini yang jugak pernah diDAKWA membuat AKUAN BerSUMPAH PALSU oleh Rahimi OSMAN untuk mengelirukan KES 'MenJUBOR' Penasihat PKR? ->KLIK<- a="a">

 Cuba anda LIHAT MINIT ke 0:40 dalam KLIP YouTUBE ini.. Bukan ke keDENGARan "LISTEN.. LISTEN.. LISTEN.." jugak oleh BETINA PKR yang MEROYAN sampaikan budak SEKOLAH tengah buat AKTIVITI pun jadik MANGSA? Siapa yang lebih 'PATHETHIC' kalau diBANDINGkan dengan Puan Sharifah di UUM? KAH!KAH!KAH!

Nak lagi? Jugak SPESIS BETINA PKR yang SAMA cuma kali ini SASARANnya ialah Pegawai Kerajaan.. Cuba anda TELITI balik bagaimana diHINAnya Pegawai Kerajaan yang menJALANkan TUGAS tuh? Rasanya KES bagaimana BETINA PKR ini MEROYAN tak tentu hujung PANGKAL telah pun diULAS oleh juruBLOG lain.. Oleh itu, kita CADANGkan agar anda meng'GOOGLE' kan sendiri untuk tahu KISAHnya.. Kesian jugak dengan para Pegawai Kerajaan ini yang diHINA mereka..

 
Baiklah, kalau dalam ISU Puan Sharifah, bukan main lagi dia diHENTAM dan diKUTUK menggunakan MEDIA Internet.. Seperti kita KATAkan sebelum ini, ISUnya sudah menjadi MELERET-LERET hinggakan UMNO/BN yang tak ada kena-mengena pun SENGAJA diPALITkan SAMA.. Malah, kita jugak HAIRAN kenapa 2 'MALAUN' dalam UMNO/BN sendiri turut sama MELATAH serentak dengan puak-puak PR yang kita TAHU sememangnya nak memBURUKkan UMNO/BN dalam apa perkara sekalipun.. Kalau begitu, bagaimana pulak dalam 2 KES YouTUBE di atas?

Ya.. Kita jugak ingin TAHU apakah 2 'MALAUN' dalam UMNO/BN yang kita MAKSUDkan itu ada menyuarakan BANTAHan mereka seperti mana mereka menyuarakan BANTAHan terhadap Puan Sharifah itu yang jelas takde kena-mengena pun dengan UMNO/BN? Ada ke mereka GUNAkan TWITTER mereka untuk tujuan begitu bagi memBELA INDIVIDU yang diHINA oleh BETINA PKR dengan "LISTEN.. LISTEN.. LISTEN.."? Ada tak? Tak ada bukan? Jelaslah di sini bahawa kedua-dua 'MALAUN' UMNO/BN ini sememang berHASRAT untuk meMALUkan dan meROSAKkan sendiri keMAJUan yang UMNO/BN telah CAPAI selama ini untuk meMENANGi hati RAKYAT..


House PK: Aku tabik spring la kat Tukang Dok Peghati ni, dia punya artikel sangat mantap sebab itu aku letakkan di blog aku ni. Inilah pandangan aku. Sama, kenapa bila pakatan buat semua menilus, kalau ada yang non pakatan kunyit bersuara semua nak hentam termasuk dua ekor beruk sarkis tu?

No comments:

Post a Comment