Monday, 14 January 2013

#KL112 : Gerakan lesbian, gay, biseksual dan transgender (LGBT)


Tanpa segan silu dalam "jutaan" manusia yang hadir memberi sokongan dalam perHimpunan Kebangkitan Rakyat Bodoh yang menyokong puak-puak PR, gadis "tomboy" ini dengan bangganya mundar-mandir mengibar bendera lambang kemegahan golongan LGBT. 

Inikah hak kebebasan dan kesamarataan yang diperjuangkan oleh Anwar Ibrahim dimana diri beliau sendiri terpalit dengan masalah moral yang teruk?. Golongan LGBT ini bukan sahaja mengamal, malah mempromosikan cara kehidupan tanpa sempadan sehingga meletakan agama dan norma-norma ke tempat yang tidak sepatutnya.

Kesan dari arus liberalisasi yang kian menular, mereka merupakan satu ancaman kepada golongan belia Malaysia, terutamanya umat Islam yang semakin dilihat lebih "berminat" mengamalkan kehidupan songsang ini.

Melihat kebangkitan LGBT ini, ianya dilihat akan  mengancam asas kekeluargaan, malah individu yang terlibat dan mengamalkan budaya songsang ini adalah manusia yang sakit jiwa selain mempunyai perwatakan pelbagai personaliti (split identity) yang sentiasa berubah-ubah serta berpegang kepada prinsip liberalisme.

Pengamal budaya songsang ini adalah manusia yang sakit jiwa selain mempunyai perwatakan pelbagai personaliti (split identity) yang sentiasa berubah-ubah serta berpegang kepada prinsip liberalisme, dan inilah yang diperjuangkan oleh Anwar Ibrahim dan mengharapkan undi dari golongan tersebut yang dirasakan mampu merelasasikan impian gila beliau untuk menjadi Perdana Menteri paling tidak bermoral abad ini.


Jangan sampai jadi begini apabila kita menyambut Hari Kemerdekaan setiap tahun

No comments:

Post a Comment