Friday, 18 January 2013

CILI KASI TARUK! NGEH KOO HAM BAKAL TERLEPAS KERUSI DUN PANTAI REMIS!


Pengerusi Barisan Nasional (BN) Perak, Datuk Seri Dr Zambry Abdul Kadir, berkata beliau tidak menolak kemungkinan akan berlaku kejutan di kerusi DUN Pantai Remis yang dikuasai DAP pada Pilihan Raya Umum Ke-13 nanti.

Jelasnya, kerusi tradisi pembangkang yang disandang oleh Nga Kor Ming yang baru-baru ini dilaporkan terlibat dengan skandal tanah di Kelantan itu bakal memberi kejutan yang mungkin tidak diduga oleh sesiapa.

“Calon kita yang berpotensi telah bekerja begitu keras dan bukan satu kejutan sekiranya Pantai Remis dirampas semula oleh BN pada pilihan raya akan datang,” katanya lagi.

Beliau berkata demikian kepada pemberita selepas menghadiri Program Lawatan Kerja di DUN Pengkalan Bharu yang bermula sejak jam 8 pagi.

Terdahulu, beliau menyampaikan notis 5A, bantuan sara hidup nelayan, dermasiswa dan pelancaran kiosk Amanjaya di Arena Square, Pengkalan Baru, dekat Beruas.

Mengulas lanjut, Zambry berkata, kerja keras yang ditunjukkan oleh pemimpin BN di kawasan tersebut menyakinkan beliau tidak mustahil Parlimen Bruas dapat ditawan semula oleh BN.

Read more...

No comments:

Post a Comment