Friday, 3 May 2013

TERKINI NEGERI SEMBILAN! TERIMA KASIH PETI UNDI JERNIH SPR!!! 100% undi Tentera & Polis Nampak Dacing?!!Seremban  2/5/2013 - MHS berterima kasih dengan pembangkang kerana meminta tong peti undi yang jernih diguna pakai , menyebabkan rakan-rakan media MHS yang berada di luar melihat proses pengundian awal semalam terpegun dengan tiada langsung nampak pangkahan diberikan kepada lambang PAS, DAP mahupun PKR??

Semua yang pihak media nampak , semuanya lambang dacing dipangkah. Ini dipercayai rentetan daripada ketidakpuasan hati anggota - anggota keselamatan terhadap Pembangkang yang kerap memanggil mereka anjing , menghina mereka sejak BERSIH 1.0 dan sehinggalah kepada Kes Lahad Datu, mereka bersabung nyawa dianggap pula barisan anggota keselamatan negara ini adalah pelakon yang sedang melakonkan watak ciptaan!

Yang paling best , ada seorang anggota polis yang menayangkan pangkahan dacingnya kepada salah seorang ejen parti politik pembangkang yang bertanding! Allahuakbar! BN sudah menang pada pengundian awal, apa lagi rakyat, moh kito benamkan Pakatan Songsang pembangkang!!!!! 

No comments:

Post a Comment