Tuesday, 3 February 2015

Rohani Karim Lawat Nik Aziz di HUSM


Kota Bharu, 3 Feb - Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Dato' Sri Rohani Abdul Karim yang sedang mengadakan lawatan kerja ke Terengganu dan Kelantan bagi menyampaikan sumbangan bantuan banjir kepada warga Jabatan Kebajikan Masyarakat Negeri, hari ini melawat Mursyidul Am Pas, Datuk Nik Abdul Azizi Nik Mat yang sedang dirawat di Unit Rawatan Rapi (ICU), Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM).

Beliau yang tiba kira-kira jam 3.30 petang tadi disambut isteri Nik Aziz, Datin Tuan Sabariah Tuan Ishak dan kakitangan hospital, meluangkan masa kira-kira 15 minit untuk melihat serta bertanyakan perkembangan kesihatan bekas Menteri Besar Kelantan itu. 

“Alhamdulillah..kesihatan Datuk Nik Abdul Aziz semakin baik, Marilah kita semua berdoa kepada Allah SWT semoga beliau cepat pulih,” kata beliau.

Mursyidul Am PAS itu dimasukkan ke hospital pada 19 Januari lalu. Beliau dikatakan menghidap sejenis penyakit barah yang kini merebak ke organ dalaman.


1 comment:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,RUSLAN KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI RUSLAN SALEH DI NOMOR (_+_6_2_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_)KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI RUSLAN SALEH NMR (_0_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI

    ReplyDelete